E Ardhmja

CoastLearn nuk eshte nje produkt final. Ajo mund te rritet shume me tej dhe ka nevoje te perdidetsohet rregullisht. Modulet egzistues se CoastLearn do te perkthehen ne gjuhe te reja. Platforma CoastLearn pritet gjithashtu te rritet. Rezultatet e diskutimeve te zhvilluara ne internet rreth moduleve dhe pershtatshmerise se aplikimeve te tyre do te reflektohen nga ndertuesit e moduleve me qellim qe te permiresohen materialet trajnuese. Eksperienca e deritanishem ka qene shume motivuese. Po kerkohen fonde per module shtese (psh. menaxhim plazhi) dhe versione ne gjuhe te tjera (psh, Kroatisht dhe Portugeze). Ne kemi synim ta rrisim Platformen CoastLearn per aq kohe sa nevoje per te vazhdon.