Ju Jeni Ketu: / Indeksi

Prezantim
  Objektivat e Modulit
Prezantim per turizmin bregdetar
   
Konceptet
  Zhvillimi i Qendrueshem
  Turizmi i Qendrueshem
  Turizem i Qendrueshem Bregdetar
  Etika e Turizmit
  Politikat per Zhvillimin e Qendrueshem te Turizmit
  Burimet e Turizmit
  Ndervaresia nga Burimet
  Kapaciteti Mbajtes ne Turizem
  Cilesia e Mjedisit
Perse te Zhvillojme Turizem Bregdetar te Qendrueshem
  Prezantim
  Problemet me Turizmin Bregdetar te Paqendrueshem
  Impaktet Socio-kulturore
  Impaktet Ekonomike
  Perfitimet nga Turizmi i Bregdetar i Qendrueshem
  Menaxhimi Mjedisor dhe Perfitimet prej Planifikimit
  Perfitimet Social-kulturore
Praktike
  Strategjia per Turizmin e Qendrueshem
  Mjetet
    Vleresimi i Impaktit
    Audtimi Mjedisor (AM)
    Vleresimi i Kapacitetit Mbajtes
    Certifikimi dhe Etiketimi EKO
    Treguesit per Turizmin e Qendrueshem
    Eko-taksat, Eko-Tatimet dhe Tarifat
    Programet per Edukimin dhe Ndergjegjesimin Mjedisor
    Bashkepunimi i Aktoreve
    Kodet e Sjelljes dhe Udhezuesit per Turizem te Qendrueshem
    Perfshirja e Insitucioneve te Shoqerise Civile
    Komunikimi i Qendrueshmerise
    Marketingu i Produkteve te Turizmit te Qendrueshem
   
Raste Studimor
  Projekti Väinameri - Estonia
  Bregu Slloven
  Belek - Turqi
  Mamaia - Rumani
  Danube - Ulraine, Rumani
  Turizmi Arktik
  Laguna Kuronian - Lituani
  Distriktu Kingisepp- Rusi
   
Konkluzione
  Konkluzione
   
Burimet
  Referencat
  Fjalori


 

 

Mamaia - Romania

Authors of Sutainable Tourism Module:
COMREC (SE)
Per Wramner, Åsa Forss, Karin Johansson, Heidi Pintamo-Kenttälä
Klaipeda University (LT)
- Ausrine Armaitiene & Ramunas Povilanskas
Oceanic (RO)
- Claudia Coman
NAGREF FRI (GR)
- Manos Koutrakis
Akdeniz University (TR)
- Habib Muhammetoglu
Szczecin University (PL)
- Kazimierk Rabski, Kazimierz Furmanczyk
Arhipelaag (EE)
- Toomas Kokovkin
Latvia University (LV)
- Raimonds Ernsteins & Diana Sulga
Southampton Institute (UK)
- David Johnson & Stephen Fletcher
PAP/RAC (HR)
- Daria Povh
UNESCO-IHE (NL)
- Mick van der Wegen
IIDE (SI)
- Marta Vahtar
EUCC Poland (PL)
- Igor Szakowski
EUCC MC (ES)
- Carolina Pérez, Irene Lucius & Pedro Fernández
Baltic Fund for Nature of the St Petersburg Naturalist Society (BFN) (RU) – Vladimir Pogrebov, Natalia Chernova
Biodiversity Conservation Center - BCC (RU) - Vladimir Sevostianov

 


This site is optimized for viewing with Internet Explorer 4 and higher