Hiiumaa Green Label
Estonia

 

Etiketa e Gjelber Hiiumaa

Estoni

  Pershkrimi
Etiketa e Gjelber Hiiumaa dallon nje ndermarrje akomoduese apo furnizuese e cila menaxhohet ne menyre te qendrueshme, dmth. qe ben me te miren per te mos demtuar natyren e paster te Hiiumaa. Nje ndermarrje sherbimi i dalluar me Etiketen e Gjelber ndermerr te plotesoje detyrat qe i ka ngarkuar vetes per menaxhimin e qendrueshem dhe te njejten gje i kerkon edhe vizitoreve te Hiiumaa.

Website www.bka.hiiuloodus.ee/roh_mark/greenlab.html

Contact
Vabrikuväljak 1
92411 Kärdla
Hiiumaa
ESTONIA
Tel: +372 46 22101
Fax: +372 46 32169