La Clef Verte
France

 

La Clef Verte

France

  Pershkrimi
Franca eshte nje parajse per admiruesit e kampeve ne Europe. Ndodhen rreth 10,000 zona kampingu duke i ofruar vizitoreve nje mori zgjedhjesh, nga kampet baze, idilike ne ferme deri tek saitet luksoze ne buze deti apo prane nje atraksioni turistike me te gjithe sherbimet e perceptueshme. Deri 1999 the La Clef Vert (Celesi i Gjelber) i ka akorduar eko-etiketen e vet zonave te kampingut qe pervetesojne praktika te pergjegjshme biznesi, ruajne biodiversitetin dhe mbrojne burimet duke garantuar

Website www.laclefverte.org

Contact
La Clef Verte F.E.E.E.
6, Avenue du Maine,
F- 75015 Paris
Tel: + 33 (0)1 45 49 40 50,
Fax: + 33 (0)1 45 49 27 69
E-mail : contact@laclefverte.org