Legambiente Turismo
Italy

 

Legambiente Turismo

Itali

Pershkrimi
Sistemi i certifikimit "Vendet eko-miqesore qe rekomandohen per te qendruar" u prezantua ne 1997 ne rezortet e plazhit ne Rikone. Ka tashme 135 hotele, 8 kampingje dhe 11 ngrehina akomoduese (ne total mbi 33.000 shtreter) pergjate bregut, ne malet e rajonit te Emilia Romagna dhe Marche te cilave iu eshte akorduar eko-etiketa. Kriteret perfshijne kuzhinen e mire rajonale e bere me perberes organik, keshillat per te ndihmuar vizitoret te njihen me kulturen lokale dhe mjedisin

Website www.legambienteturismo.it

Contact
LEGAMBIENTE TURISMO
c/o Legambiente Emilia Romagna
P.zza XX Settembre 7, IT - 40121 Bologna
Tel: + 39 051 241324,
Fax: + 39 051 4210514
E-mail: info@legambienteturismo.it