Ju jeni ketu: / Prezantim / Objektivat e Modulit

 

Pasi te keni perfunduar me sukses kete modul, ju do te jeni ne gjendje te:

  • Identifikoni perfitimet dhe humbjet nga turizmi bregdetar
  • Perkufizoni Turizmin e Qëndrueshëm
  • Vleresoni konceptet baze ne lidhje me menaxhimin e qendrueshëm te aktiviteteve turistike
  • Kuptoni sesi te zhvilloni nje strategji per te zbatuar menazhim efektiv te turizmit bregdetar
  • Lidhni çeshtje me shembujt e perzgjedhur nga bregdeti pergjate disa deteve rajonale


 

Väinameri project - Estonia

 


 


This site is optimized for viewing with Internet Explorer 4 and higher